Produkty dla wanilina w proszku (6)

Nutrilon Proszek mleczny

Nutrilon Proszek mleczny

Wholesale Nutrilon Milk Powder – in Cans 800g. We export and supply you with infant milk powder in 800g cans for sale in Germany. Nutrilon is designed for hungrier bottle-fed babies, helping to delay the early onset of weaning. Our unique blend of ingredients is Halaal approved and now includes increased levels of LCPs (Omega 3 & Omega 6) to support your baby’s development. Trust us for high-quality infant nutrition.
Demineralizowany proszek serwatkowy - WP Demi

Demineralizowany proszek serwatkowy - WP Demi

Demineralized whey powder (WP Demi) is whey powder with reduced mineral content, this product is perfect for infant formulas and health-focused food applications.
Demineralizowane serwatka (DEMI)

Demineralizowane serwatka (DEMI)

Demineralisiertes Molkepulver (DEMI) wird durch Entfernen eines Teils der Mineralien aus flüssiger Süßmolke hergestellt. Je nach Zweck werden viele Techniken kombiniert: Ionenaustausch, Elektrodialyse, Ultrafiltration, Mikrofiltration oder Nanofiltration. Foodcom S.A. bietet eine breite Palette von demineralisierten Pulvern gemäß den Anforderungen an: - 20% demineralisiertes Molkepulver - großartiges Füllmittel ohne übersalzenen Geschmack, - 40%, 50% demineralisiertes Molkepulver - am beliebtesten für die Schokoladen- und Gebäckherstellung, - 70% demineralisiertes Molkepulver, - 90% demineralisiertes Molkepulver. Demineralisiertes Molkepulver (90% Demineralisierung) wird häufig bei der Herstellung von Säuglingsnahrung auf Milch verwendet. Es ermöglicht die Herstellung der Zusammensetzung näher an der Muttermilch.
Kwas szczawiowy

Kwas szczawiowy

Oxaalzuur CATEGORY:Houtwerk Amount:800 gr
Koncentrat Białka Mlecznego 80%

Koncentrat Białka Mlecznego 80%

Koncentrat białka mleka (MPC) to skoncentrowane mleko w proszku, które zazwyczaj zawiera 80% białka mleka. Produkowany jest ze świeżego i pasteryzowanego mleka odtłuszczonego poprzez filtrację i suszenie rozpyłowe. Stosunek wysokiej zawartości białka i niskiej zawartości laktozy sprawia, że produkt ten jest powszechnie stosowany w produkcji żywności niskowęglowodanowej oraz napojów wzbogaconych w białko. Można go również dodawać między innymi do wypieków, deserów, produktów hodowlanych, napojów mlecznych, sosów i serów.
Permeat serwatki

Permeat serwatki

Permeat jest produkowany ze świeżego pasteryzowanego odtłuszczonego mleka, powstałego po ultrafiltracji mleka w celu ekstrakcji białek i tłuszczów. Produkt jest następnie suszony przy użyciu zaawansowanych technik suszenia rozpyłowego. Produkt jest czasem nazywany „serwatką odbiałczoną”, gdy jest uzyskiwany z serwatki. Dzięki temu, że permeat serwatki jest bogaty w laktozę, ale ma niską zawartość białka, może być stosowany do produkcji słodyczy, wyrobów piekarniczych i tłuszczów. Dodawany jest również do produkcji lodów, serów topionych, napojów i kosmetyków.